top of page
  • Kristal

Yeni Dünya?

Güncelleme tarihi: 31 May 2020

Bundan yaklaşık dört ay önce, albümlerimizi tanıtan bir yazı yazmıştım. Ama o zamanlar bu yazıyı paylaşmadım çünkü henüz zamanı gelmediğini hissettim. Sezgisel olarak hissedip bildiğim ama nasıl olacağını kestiremediğim büyük bir küresel değişim olacağını, dünyanın yeni bir döneme geçiyor olduğunu ve yaptığımız albümlerin tam da bu geçiş döneminde insanlara güç, destek, şifa, kolaylık ve farkındalık sağlamak için yapıldığını yazmıştım. Ama o zaman yazsam neye göre yazmış olacaktım? Ortada somut olarak olan bir şeyler yoktu. Dediğim gibi daha bu olaylar başlamamıştı. Albümler uzun yıllar doğru zaman için bekliyordu. Ve çok daha önce bitmesine rağmen tam da bu zaman yayınlandı. Artık zamanı geldiğini hissediyorum.

Yani bu şarkılar "bi olay oldu da onlara göre şarkı yaptım" değil, bu şarkılar gelecek dönemlere katkı olması için yıllardır üzerinde hem ruhsal hem fiziksel olarak çalışılan şarkılar. Ve beni (bizi) de yıllardır temizleyip, yeniliyorlar, unutursam hatırlatıyorlar, kaçarsam geri getiriyorlar falan. Onların ayrı bir bilinci var 😉.

Ben yeni bir dönemin geldiğini, dünyanın yeni bir hale geçeceğini sezgisel olarak hissedip bildiğim ve zaten bunun için hazırlandığım için yıllardır yazılarımda hep "yeni dünya", "yeni dünyanın insanları, bebekleri, çocukları " şeklinde bir ifade kullanıyordum. Ama başka insanların da bu tabiri kullandığını bilmiyordum! Hatta bazıları olumlu bazıları olumsuz inanç ve beklentiler içinde "yeni dünya" tabirini kullanıyormuş, sonradan öğrendim 😲 (uzuuun süre sosyal medyadan, haberlerden uzak bir insan olarak, bir de orada burada görmeler dışında tv izlemeleyeli 14 yıl oldu düşünün).

Neyse, benim gibi sezgisel olarak açık insanların bahsettiği bu yeni dünya "farkındalığın arttığı, bilincin yükseldiği, insanların kendini, özünü ve gücünü bildiği ve böylece birlik bilinci ve sevginin her yere ve her şeye kendiliğinden hâkim olduğu" bir dünyadır. Başka bir şeyi bilmiyorum ve zaten odağımı özgürlük, sevgi ve bilme halinden başka bir şey de vermeyi seçmiyorum. Yeni Dünyanın kendini kendinden yeniden doğuran insanlarına ve bu dönemde dünyaya gelen bebeklere, çocuklara şarkılar ve ninnilerle ruhsal, zihinsel ve hissel bilgi ve hatırlatma, yüksek titeşimli enerji ve his aktarma ve bu şekilde bu geçiş dönemini ve hayat yolculuğunu zevkli kılarak kolaylaştırma sözünü yerine getiriyorum. Bu söz hem kendime hem de size verdiğim bir sözdü. Siz de hatırlayacaksınız ♡. Müzik öyle sihirli bir güçtür ki onunla mucizeler yaratılabilir. Sırf bunu anlatabilmek için de bir kitap yazdım. O zaman bu şarkılar ve ninnilerle ne yaptığımı, daha doğrusu "ne olduğunu" anlayacaksınız. Ayrıca her türlü, her tarz müzik ve şarkıyı nasıl farkındalık ve şifa kaynağına dönüştürebileceğinizi de öğreneceksiniz.


Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page