top of page
  • Kristal

ŞARKILARIN REHBERLİĞİ



Sözsüz müzik dinlerken ya zihni devre dışı bırakmayı ve müziğe teslim olmayı bilmek ya da o müziği dinlerken olumlu şeyler düşünmek çok önemlidir.


Zihin devrede iken dinlenen sözsüz müzik zihin hangi düşünce ile meşgulse o düşüncelerle yaratım yapmaya sebep olur çünkü müzik dinlerken bir nevi hipnoz altındayızdır.


Zihinle müzik dinleyen, o müziğe zihnini kaydeder çünkü o sırada müzik eşliğinde sadece kendi düşüncelerini dinler ve bu hem o müziğin etkilerini alamamaya, hem de kendi kısıtlı ve olumsuz düşünceleriyle yaratım yapmasına sebep olabilir. Çünkü daha zihnin ötesinde müzik dinleyi bilmiyordur.


Bundan dolayı, zihin ötesinde şimdiki ana teslimiyete geçene kadar zihni yönlendiren ve yavaş yavaş devre dışı bırakan sözlü müzikler çok büyük önem taşır.


Sınırsız ve olumlu inançlar edinmeye yardımcı olan, olumlu düşünceler veren olumlu sözler büyük yardımcıdır.


Şarkıların sana yol göstermesine, rehberlik etmesine izin verirsen, şarkı sözleri sana rehberlik ederken müzik seni o şarkının taşıdığı frekansa yükseltir.


Kristalin şarkı ve ninniler zihnin yönünü değiştirmeye, adım adım düşüncelerden soyarak, perdeleri aralayarak algıyı şimdiye getirmeye destek olur.


Kısacası,


Düşüncelerin ne ise müzikle onu yaratırsın.

Yüksek frekanslı da olsa müziği kısıtlı ve olumsuz düşünce ve inançlarla dinlediğin sürece kısıtlılıkta ve olumsuzlukta takılı kalmaya devam edersin. O müziğin etkisini ve şifasını gerçekten alabilmen için zihnin ötesine geçip, hiç bir düşünce olmadan, teslimiyetle sadece tüm varlığınla müziği dinleyebilmesin ya da seni o hale yavaş yavaş hazırlayabilen sözlü şarkıların rehberliğiden faydalanır ve adım adım hiç fark bile etmeden oraya varırsın.


♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡


Sana sınırsız ve olumlu inançlar edinmene yardımcı olan, olumlu düşünceler veren olumlu sözler yardımcı olabilir.


Şarkıların sana yol göstermesine, rehberlik etmesine izin verirsen, şarkı sözleri sana rehberlik ederken müzik seni o şarkının taşıdığı frekansa yükseltir.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page